Sportveld belijning | Dican Sport

Sportveld belijning 

We hebben ruim 30 jaar ervaring met sportveldbelijning. In die jaren hebben we diverse belijningsproducten verhandeld, altijd zoekend naar de beste kwaliteit en scherpe prijzen.
Vele markeerwagens voorbij zien komen van droge- en nattekalkwagens tot spuitwagens.
Het grootste probleem was het na gebruik goed reinigen en schoonmaken van de spuitwagens, dat was voor de kalkers van toen echt een probleem. ( nu soms ook nog!)
We werken nu met markeerwagens van diverse fabrikanten, in principe allemaal met spuittechniek 90% .

Met de gedachte waaraan een markeerwagen die voor u en mij moet voldoen, ben ik op papier met leuke ideeën gekomen. Omdat ik zelf uit de techniek kom was het voor mij niet zo’n probleem om diverse prototypes te maken en steeds weer aan te passen.
Het resultaat mag er zijn. De “Triple E”. Deze complete markeerwagen is voorzien van de beste onderdelen  zet messcherpe rechte lijnen van cornervlagcirkel tot penaltystip. Deze wagen kan alle spuitkalk verwerken, heeft een lange levensduur en is gemakkelijk in onderhoud.

Als belijningsverf voeren we nu de produkten van "Linemark". Het programma van Linemark in kant en klare belijningsproducten heeft ten opzichte van de concurrentie een hele grote voorsprong.
Met wat kleine aanpassingen aan de markeerwagen hebben we een voortreffelijk resultaat met veel minder storingen en andere problemen.

NIEUW !!  Impact en Impact XP  Het kant & klare super geconcentreerde belijningsverf van Linemark. TOP PRODUCT

Met Linemark in ons assortiment zijn wij een sterke speler op de markt met zowel de kant & klare  als de gemengde belijningsproducten voor sportveldbelijning. 

Ook voor kunstgrasbelijning en speciale belijning voor andere spelvormen (bv. voetbal 7 tegen 7 en 4 tegen 4) hebben we een compleet assortiment in meerdere kleuren.

Linemark is een wereldwijd product van top kwaliteit en scherp in prijs, zeer innovatief met het ontwikkelen van steeds betere producten en accessoires.

Een groot aantal verenigingen in het Betaald- en Amateurvoetbal, Rugby en Football kiest voor de garantie van schitterende witte en duurzame belijning van hun velden.

Heeft u een vraag?
Wilt u referenties?
Of denkt u aan een overtuigende demonstratie?

Voor meer info: mail   dicansport@hetnet.nl  of bel ons  0186-693555

Zelf kunstgrasveld belijnen?
Een gemakkelijke en goedkope oplossing. 
Zelf instructie zones aanbrengen om de Dug-Out.